Opiniile pacienților noștri

Rares Corneliu Coltoan

Bună ziua tuturor.
Numele meu este Rareș Coltoan 38 ani. Tatăl a unui băiat de 11 ani. M-a luat disperarea, eu locuind in străinătate mergeam in fiecare an in România pentru 3 săptămâni (concediu) unde mereu mai adăugam câte 5kg. Am urmat diverse diete pentru oameni Leneși sau cu un program ciudat, mereu mă așteptam la miracole. Miracolele veneau , am slăbit cu o diată mai bine de 20kg dar cu o mare ușurință le-am pus înapoi plus ceva extra. Cum mă simteam ?? Groaznic , nu mă ridicam să îmi încânt copilul , viața intimă era tot mai grea , mulți știți expresia cu oglinda, așa am ajuns eu până când am primit sfaturi de la unii prieteni să recurg la operația Gastric Sleeve.
In Februarie 2016 cântăream 126kg la 176cm înălțime. Obez ce mai.
Sfaturile mergeau spre un anumit doctor , mulți spuneau , mergi unde este mai scump pentru că acolo este cel mai bine și multe vedete au făcut intervenția acolo. Zis și făcut , iau legatură cu o clinică , îmi Răspunde o secretară (Menționez, toată legatura se făcea doar prin email) îmi spune domnișoara cum stăm , îmi oferă o listă de prețuri , pana aici toate bune , după câte încep eu cu întrebările , cum pot lua legatura cu Dl doctor , ce trebuie să fac , etc. La fiecare întrebare care o puneam primeam răspuns de la o alta secretară , deci Dl doctor nu m-a băgat deloc in seamă.
Ce am făcut ? Am căutat pe celebrul google unde ghiciți ce , l-am văzut pe acest domn doctor Turcu Florin , cine o fi? O fi bun? Nu o fi bun ? Ce să mai stau pe gânduri , pun mâna și sun la clinică , las numărul meu la care primesc telefon înapoi , de la ce secreatară oare ?? A nu , era chiar domnul doctor, deja mă simteam altfel , mă simteam băgat in seamă (mulți vor spune că Dl doctor avea un scop adică eu eram un posibil client da eram un posibil client eu mă numesc pacient care era tratat cum se cuvine) nu cum am fost tratat dincolo de acele multe secretare.
Ei acum , acest domn doctor mi-a oferit numărul direct al dansului la care mi-a permis să îl contactez chiar și după orele de muncă (câți s-ar lăsa deranjați după muncă ??? ) și am vorbit si am povestit. La 126kg eram Ok pentru operație. Urmau analizele. Îmi face Dl doctor programarea și îmi spune că, mă va opera dacă analizele vor fi bune. Eu având timp limitat mi-am luat bilet de avion. Vorbesc cu Dl doctor in ziua de luni , marți avionul miercuri dimineața analize.
Perfect pana aici doar că eu am vorbit in stânga si-n dreapta cu "prietenii" care îmi vroiau binele și așa m-au încurajat de bine, că nu am mai luat acel avion. Îmi scrie Dl doctor eu ignor mesajele. Și gata asta a fost.
Trece 2016 vine 2017 luna Aprilie mă prinde mai disperat, 136kg încă 10 frumoase pe cocoașa mea, oare ce să fac ? Îmi e jena să apelez la acest domn, când iubita mea îmi spune că îl va contacta ea pe Dl doctor la care Dl doctor îmi spune din nou ce am de făcut doar că era și dansul îngrijora că am mai pus 10kg , "posibil să fim împiedicați să facem operația direct posibil să trebuiască să urmezi un tratament" spune Dl doctor.
Acum luam bilete și chiar mergem. Ajungem la clinică și totul mă aștepta (mulți probabil nu mă mai băgau in seamă după întâmplarea precentă) apare Dl doctor , mă scuz că l-am păcălit anul trecut el mă îmbărbătează și mergem mai departe. Analize , am fost însoțit de secretara dânsului peste tot , dar la fiecare jumătate de oră mă vizita și Dl doctor. Frumos gest. Parcă eram vreun VIP.
Analize Ok nu bune. Doar Ok. Doamna psiholog o mare doamnă, prima mea ședință cu un Dr psiholog dar sincer as mai merge, super relaxant. In următoare zi apar toate rezultatele sâmbăta fiind. "Rareș te pot opera" spuse Dl doctor.
Perfect. Marți dimineața să nu fii mâncat sau băut lichide. Ajung și ziua de marți. Am fost îmbărbătat la maxim de Dl doctor. Operația a decurs bine. Fostul perfect. Eliberat in 3 zile. Medicamente și plecat am fost. Acum revin la ce am spus mai sus intr-o paranteză. Client am fost , pacient am fost, tratat bine am fost, de aici încolo nu îl va mai interesa de mine, da?? GREȘIT, telefoane peste telefoane , mesaje peste mesaje. Domnul acesta chiar vroia să știe și ce mănânc :) și ce beau și cât beau. Jos pălăria.
După 3 luni trebuia să îmi fac analizele. Toate bune. Deci de la Ok am ajuns cu ele bune. Acid uric mărit dar Dl doctor mi-a prescris ceva și la controlul de 6 luni o să fiu beton. Rezultate ??? Ha ha ha ha am fost operat pe 17 mai 2017 (ziua de naștere) și acum pe 17 Octombrie am 99kg. Eu zic că e bine. Sau nu ?? Țara in care locuiesc a fost lovită de un uragan , vânturi ploi etc. Atunci primesc un mesaj "Rareș ești bine cu uraganul ? Sunteți bine și in siguranță ?" Ghiciți de la cine mesajul, de data asta mesajul a fost de la prietenul meu Turcu Florin , acum nu mai era doctorul meu și eu nu mai eram pacientul lui.
Deci Domnule doctor Turcu Florin nu știu cum să vă mulțumesc acum sau nu știu cum vă voi mulțimi vreodată. Sunteți un om extraordinar și deosebit de bun și sufletist.
PS mă bucur că nu m-ați plasat secretarelor pentru a coresponda cu mine. Vă doresc tot binele din lume așa cum mi-ați demonstrat că dumneavoastră mi-l vreți mie.


N

Din motive personale, doresc să îmi păstrez anonimatul. Însă, vă asigur de toată sinceritatea mea! L am cunoscut pe domnul doctor aparent întâmplător, însă am constantat ca aceea a fost una dintre cele mai importante zile din viața mea! Întotdeauna am avut probleme cu greutatea, fiindcă m am lăsat "condusă" de patima lăcomiei și am fost absolut sedentară. După prima consultație, am programat operația și am așteptat cu nerăbdare să îl revăd pe domnul doctor. Deși nu îmi era frică și eram convinsă că vreau să mi micșorez stomacul, domnul doctor a făcut ca toate lucrurile să pară simple; mi a câștigat încrederea într o clipită! M am operat la vârsta de 20 de ani, când dețineam "recordul" a 120 și ceva de kg..la doar 1,60 cm înălțime. După operație, am slăbit puțin peste 56 de kg! Un lucru foarte important este că am slăbit mâncând regește! După prima lună de la operație, când am consumat exclusiv lichide si mâncare pasată, am reintrodus în alimentația mea tot ce mi a poftit inimioara! Am slăbit fără să fiu frustrată sau condiționată alimentar în vreun fel! După câteva linguri de mâncare mă săturam. Aveam mese mici cantitativ, dar foarte dese. Între timp, stomacul s a mărit puțin și acum "intră" ceva mai multe linguri. Această operație a fost alegerea cea mai bună pentru mine! Sunt foarte norocoasă și am să fiu mereu recunoscătoare că l am întâlnit pe domnul doctor Turcu Florin. Acest om m a primit întotdeauna cu brațele deschise și niciodată nu m a judecat pentru "trecutul" kg mele! Îi datorez faptul că viața mea s a schimbat într o minune și îl asigur de tot respectul și dragostea mea! Vă iubesc și vă mulțumesc, domnule doctor!!!


Victoria

Pentru mine, aceasta operatie a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in 2015! Sunt plina de energie, nu mai am episoade depresive, am mult mai multa incredere in mine (uneori prea multa) dau mult mai putini bani pe mancare si mult mai multi pe haine sunt pur si simplu FERICITA si a fost primul revelion din ultimii 8 ani in care rezolutia principala pt anul viitor n-a fost "vreau sa slabesc 35 kg" ci a fost "voi slabi inca 13 kg".


Ana

În primul rând aş dori să vă asigur că testimonialele pacienţilor scrise pe acum pe acest site sunt foarte fidele realităţii şi nu ştiu dacă mai are sens sa insist şi eu în a încerca să vă conving de cât de profesionistă a fost întreaga echipa începând cu Florin şi terminând cu toate asistentele care s-au tot perindat prin salon, sau cât de charismatic, şarmant, comprehensive, omenos, agreabil, nurliu şi binevoitor este Florin. O să vă povestesc totuşi de ce zâmbesc toate pacientele de fiecare dată când îl văd pe Florin, o întrebare ce m-a măcinat la prima consultaţie…
Ante operaţie: SUPĂRATA – muzica: orice melodie tristă şi lipsită de speranţă - În acestă fază eşti supărată pe viaţă, toate nedreptăţile ţi se întâmplă numai ţie, te încrunţi la toată lumea şi totul ţi se pare greu şi obositor. Nu eşti o imagine plăcută pentru cei din jur. Florin îţi vorbeşte de operaţie, parcă se iveşte o speranţă dar ştii tu mai bine… nu poate fi atât de frumos…viaţa nu e niciodată roz.
10 zile PO: FERICITA – muzică: "Happy" Pharrell Wiliams – ai slabit un pic doar, continui să fi gras dar nu iţi mai pasă. Eşti fericit, cânţi sub duş şi ai non stop un zîmbet pe buze chiar şi în momentele în care nu ar trebui. Pacienţii aflaţi încă la etapa anterioară nu înţeleg ce atâta fericire şi zâmbete că doar tot gras eşti. Când îl vezi pe Florin ţi se luminează faţa iar procedura de “scos fire” pe care o face ţi se pare chiar agreabilă.
O lună PO: ZEN - muzică: "I’m blue" Eiffel 65 – în faza asta ai slăbit destul de mult cât să îţi redescoperi picioarele sexy să ai curajul să porţi fuste şi ghici ce…. încep bărbaţii să întoarcă capul după tine. Probabil în faza asta ei gândesc doar ceva de genul “uau ce a slăbit …hmm are potenţial dacă mai slăbeşte”, în schimb tu te simti déjà un supermodel, ai o foarte mare încredere în tine ceea ce se observă în tot ceea ce faci (servici sau acasă). Dacă la origine erai introvertită acum nu îţi mai tace gura şi vrei să fii mereu în centrul atenţiei. Evident eşti plină de tine când te duci la control la Florin şi simţi nevoia să îi povesteşti tot ce s-a întâmplat în ultima lună… săracul te ascultă cu pacienţă şi te încurajează pentru mai departe. Pleci destul de dezamăgită că trebuie să faci doar analize la sânge, ai fi vrut să te laude şi alţi doctori de cât de bine o duci acum faţă de perioada ante operaţie.
3 luni PO: ÎNGÂNFATA - muzică: "Simply the best" Tina Turner – Eşti cel mai tare din parcare!!! Nici o problemă nu te mai atinge. Păşeşti triumfal spre cabinetul lui Florin, eşti fericit că e culoarul lung (aşa vor fii mai mulţi care să te admire) şi speri să te întâlneşti cu vre un pacient din faza 1 ca să îţi adunci aminte sub un aer melancolic de timpurile mult apuse. Soţul îşi pune întrebări dacă nu cumva în afară de vitaminele prescrise s-au strecurat şi alte “medicamente” care te binedispun, nu de alta dar această stare de beatitudine pe care şi-ar dori-o şi el durează de ceva timp….nu că s-ar plânge. În rest… SHOPING… în orice magazine, acum tu eşti cea care alegi şi nu mai trebuie să te limitezi la magazinele XXL pline de un singur tip de haine, cele “sac”.
6 luni: JUST ME - Probleme cu greutatea???? Despre ce vorbim? Arat perfect si ma simt de parca asa am fost dintodeauna...


Andreea

Povestea mea începe, la fel ca si a multor alte femei, cu nenumărate cure de slăbire si nenumărate metode de slăbit. După doi copii, cântăream 100 kg si purtam mărimea XXL. Sunt sigura ca mulți oameni înțeleg frustrările pe care le simteam atunci când mergeam la magazin si nu găseam nimic frumos de îmbrăcat, sau când trebuia, forțata de împrejurări, sa merg la piscina. Acum un an am hotărât sa fac gastric sleeve. A fost cea mai buna decizie din viața mea. Am plecat de la 100 de kg, iar acum, după un an am ajuns la 66 kg. Fac sport regulat, masaj si tratamente de întreținere corporală, astfel încât pielea arată ok. Nu va pot explica in cuvinte bucuria si mândria pe care am simțit-o când mi-am cumpărat haine mărimea M. Ii mulțumesc nespus de mult Dl Dr. Florin Turcu pentru ca mi-a schimbat viața si mi-a redat încrederea in mine. Perioada postoperatorie nu a fost deloc grea, am trecut foarte ușor peste. Acum, după un an, mănânc absolut orice doar ca in cantități reduse. Nu am nici o durere, nici un disconfort. Mulțumesc mult Dl Dr. Turcu Florin. Sunteți un om deosebit. D-zeu sa va dea sanatate si putere de munca sa puteți faci câți mai mulți oameni Fericiți!!!!


Anca G.

Ma numesc Anca G, sunt din Braila, am 40 de ani si doar trei saptamani de la Gastric Sleeve. Maestrul initierii transformarii mele se numeste Florin Turcu, medic primar chirurg in cadrul Medicover Hospitals, caruia nu contenesc a-i multumi in fiecare zi pentru ca s-a aplecat cu intelegere,cu rabdare si cu pricepere asupra problemelor mele de greutate.
Fara indoiala ca este un profesionist desavarsit, secondat de o echipa excelenta, dar eu vreau sa vorbesc acum nu doar despre DOCTORUL TURCU, ci si despre OMUL TURCU. Si OMUL TURCU m-a cucerit de la prima intrevedere. A facut ca discutiile noastre sa fie purtate intr-o nota lejera,degajata,ca si cand am fi fost doi vechi prieteni. Mi-a castigat increderea chiar din prima clipa si nu mi-a inselat-o niciodata de atunci. Fiecare telefon de-al meu,fiecare mesaj,fiecare mail si-au primit raspunsul prompt si pe intelesul meu. Fiecare temere a mea a fost spulberata cu blandete –o trasatura foarte rara printre medicii din Romania,din nefericire. Nu-mi doresc sa “periez” si nu-mi place a "peria". Cuvintele mele-prea sarace pentru ce as dori sa exprim-reflecta purul adevar.
Inca nu am intalnit pana acum un om atat de sincer, de deschis si de dedicat profesiei si pacientului! (Si am trecut prin cateva “intamplari cu medici” pana acum!!!) Inca nu mi s-a intamplat sa nu resimt o oarecare retinere in momentul in care am fot nevoita sa contactez telefonic un medic. Inca nu stiam pana acum cum e sa nu fii uitat in salon de medicul care te-a operat(m-a vizitat de cate doua/trei ori pe zi!!!) si sa nu fii privit ,de multe ori, cu indiferenta sau chiar rautate de catre personalul medical, caruia, de asemenea, ii multumesc pe aceasta cale.
DOCTORUL TURCU este omul de care persoanele ce sufera din cauza greutatii devenite o piedica de netrecut prin dieta si sport, au nevoie. In mod special,persoane ca mine,un pic tematoare,un pic neincrezatoare,un pic timide,gasesc in dumnealui un adevarat stalp de incredere, de suport, de forta morala si sufleteasca.
Iar pentru spitalul Medicover, despre ale carui conditii oferite am numai cuvinte de lauda, Domnul Turcu reprezinta un inestimabil castig, asa cum un castig imens a fost si pentru mine !!!


Noela

Povestea mea a început pe 6 iunie 2014, când întâmplător l-am cunoscut pe domnul doctor. Eram decisă să fac operația de micșorare a stomacului. L-am ales pe domnul doctor Turcu Florin, fără să mă gândesc prea mult. Pur și simplu mi-a inspirat încredere! Este un om minunat și sunt convinsă că nu-mi vor ajunge zilele să-I mulțumesc lui Dumnezeu că l-am întâlnit. Pe 16 iunie 2014 am mers la spitalul Medicover, atunci am avut prima consultație. Domnul doctor a fost foarte amabil și mi-a explicat pas cu pas tot ce va urma. Consider că ne-am împrietenit din acea zi. Am stabilit operația pe 30 iulie 2014, la spitalul Medicover. Nu voi uita niciodată acea zi! Este ziua în care am renăscut, ziua în care visul vieții mele s-a împlinit. Înainte de operație aveam 123 de kg.. Astăzi, la nici măcar o lună de la operație, cântăresc cu 10 kg mai puțin. Am 20 de ani, 1,60 cm înălțime.. Și n-am să mă opresc până când nu voi ajunge la 58 de kg!! Avându-l pe domnul doctor alături, sunt convinsă că am să reușesc. Îndemn toate persoanele care au probleme cu greutatea să facă acest pas. Viața lor se va schimba în cel mai frumos mod posibil. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc întregii echipei medicale, care a fost la înălțime.


Ovidiu

Vreau să vă spun că din primul minut in care am avut discutia cu domnul doctor Turcu in privinta operatiei de micsorare de stomac, m-am simtit foarte in siguranta si din acel moment mi-am dat seama că o să fiu bine si mai ales in sigurantă. Am două luni de la operatie si am slăbit 30kg si sigur s-a intamplat acest lucru si datorită indicatiilor date de doctorul Turcu. Viata mea s-a schimbat in bine total. Vă multumesc domnule doctor Turcu pentru sprijinul acordat în timpul operatiei si in timpul recuperării. Cu stimă Luca Ovidiu din Ploiești.


Mihaela

Buna ziua! Ma numesc Mihaela si am 55 de ani...
Mi-am dorit foarte mult sa scap de problema kg in surplus, mi-am dorit sa existe ceva care sa ma impiedice sa mananc si pot spune ca am reusit.
Am avut norocul sa aflu ca exista un OM care este si medic chirurg, pe nume Turcu Florin, specializat in chirurgie bariatrica.
Acum, la 2.5 luni de la operatie pot sa spun ca am avut noroc ca l-am intalnit pe dl. dr. Turcu.
"O MANA DE AUR!" nu am avut probleme dupa operatie, nu am avut dureri post operatorii, nu mi-a fost rau;acum ma simt minunat iar rezultatele sunt vizibile.
Dl. Dr. Turcu este un om si un medic deosebit cum rar gasesti, este apropiat de pacient, este interesat de starea pacientului , este deschis, comunicativ si iti da incredere in tine.
Daca aveti probleme cu kg in surplus nu mai stati pe ganduri, nu mai apelati la cure de slabire ca tot va veti ingrasa chiar si mai rau, apelati la dl dr. Turcu si echipa dumnealui.
Mii de multumiri dlui dr. Turcu si echipei dumnealui!


Iulia

Dupa mai multe cure de slabire fara rezultate pe termen lung, am avut sansa sa il intalnesc si sa am o discutie cu doctorul Florin Turcu. Mi-a vorbit despre Gastric Sleeve - ce este, ce beneficii si riscuri presupune si in ce mod pot sa intorc o situatie nedorita intr-una favorabila.Nu am avut nevoie de mult timp pentru a ma decide. Totul mi-a fost extrem de clar si am inteles aproape imediat ca aceea este sansa mea. Pe 13 august 2013 am facut Gastric Sleeve. Sunt la numai 2 luni de la operatie, ma simt minunat, mananc orice dar in cantitati foarte mici si amslabit in jur de 19 kilograme. Operatia aceasta a fost singura mea sansa de a merge mai departe sanatoasa si de a-mi recapata increderea in mine.
Doctorul Turcu este un om minunat si un foarte bun profesionist. Orice intrebare ai avea despre aceasta operatie el are raspunsul pentru tine.
Cu siguranta, dr Florin Turcu mi-a schimbat viata si ii multumesc foarte mult!


Andreia

Intalnirea mea cu Dr. Turcu cred ca pot sa o plasez fara nici un dubiu in acea categorie de intalnire karmica. L-am cunoscut in 2009, cand dupa un consult minutios a decis ca in cazul meu la momentul respectiv operatia de gastric band - inel gastric - este cea mai potrivita . Repet la momentul respectiv. Operatia a avut eficienta scontata si am reusit sa dau jos in jur de 18 kg.
Timpul a trecut si de comun acord am reconsiderat tot istoricul meu medical si Dr. Turcu a decis ca efectuarea operatiei de gastric sleeve este abordarea corecta si cu efecte mult mai benefice pentru mine.
Ceea ce s-a si intamplat. Pe 21 Noiembrie 2012 am fost operata la Medicover . Cand m-am internat aveam 88,6 Kg . Acum la aproape un an am 57,7 Kg. Poate ca numarul de kg pierdute nu este asa de important cat starea de bine pe care in modul cel mai involuntar si sincer ti- o induce Dr.Turcu. Intotdeauna am sustinut ca rezultatul final al interventiei medicale il are atitudinea medicului implicat in proces.
Astazi, datorita Dr. Turcu alerg 2 ture de National Arena, port marimea 38 la haine in loc de 48. Trebuie sa recunosc fara sa exagerez ca nu trece zi in care sa nu ma gandesc cu gratitudine la ceea ce a facut Dr. Turcu.
Asa ca, daca mai stati pe ganduri daca sa faceti aceasta interventie sau oricare tip de interventie ce va poate scapa de cosmarul numit GRASIME, cautati-l pe Dr. Turcu. Chiar nu veti regreta pasul facut.
Multumesc Doctore


Marilena

La 28 de ani, dupa nenumarate incercari esuate de a tine un regim de slabire, am luat decizia de a recurge la chirurgia bariatrica. Dupa cercetari indelungi, am ales sa ma las pe mainile dlui dr Florin Turcu. Am mers la control cu mintea deschisa, hotarata sa am incredere in parerea si recomandarile dumnealui. Mi-a recomandat gastric sleeve si am plecat din cabinetul medical cu o programare pentru luna ce urma. Operatia a decurs foarte bine, am stat internata 5 zile in spital, unde am fost tratata excelent, iar echipa medicala a fost minunata (dr Florin Turcu, dr Gerald Filip si dr anestezist Valeria Vlasceanu). Cand nu credeam ca mai exista oameni atat de deosebiti, eu am avut norocul sa-i intalnesc pe toti o data. :) Pentru mine, relatia dintre medic si pacient este extrem de importanta, iar dl dr Turcu este un medic extraordinar, dar inainte de orice, un om deosebit. Mi-a acordat tot sprijinul necesar atat inainte, dar mai ales dupa interventia chirurgicala, s-a interesat mereu de starea mea, chiar si dupa externare. Am fost o pacienta putin mai fricoasa, asa ca ma speriam din orice si sunam imediat medicul sa intreb ce se intampla, daca e normal, ce sa fac. Si de fiecare data dl dr mi-a raspuns cu rabdare si m-a indrumat astfel incat sa nu mai am probleme. Acum, dupa 4 luni de la operatie, nu mai am niciun fel de problema, nu am efecte secundare, am slabit 22 kg si ma simt minunat. Cea mai buna decizie luata vreodata! Aceste interventii schimba vieti. :)


Adriana

Am avut sansa sa-l cunosc pe domnnul doctor Florin Turcu, un om extraordinar, de o eleganta sufleteasca naturala, carismatic, discret si un exceptional profesionist. Ii multumesc domnului doctor pentru nobletea sufleteasca si inaltul profesionalism de care a dat dovada in toata aceasta perioada in care mi-a fost aproape, aratand o grija si o preocupare permanenta pentru pacient. Pot spune, raportandu-ma la experienta personala, ca pacientii domniei sale primesc intr-adevar o a doua sansa la viata. Sa-i dea Dumnezeu sanatatea, puterea si intelepciunea de a schimba in bine cat mai multe destine si de a salva cat mai multe vieti.


Anca

Buna ziua! Ma numesc Anca si la 43 de ani, dupa multe cure de slabit si pilule "minune" inghitite, m-am hotarat ca e cazul sa ma operez ca sa stopez ingasarea. Cu multa hotarare m-am prezentat la dl. dr. Turcu si, in urma discutiilor si a analizelor medicale, dl. dr. a stabilit tipul operatiei potrivite, adica sleeve gastric. Informata si pregatita psihic, m-am lasat pe mana dl. dr. Turcu si totul a decurs normal si usor. Nu am avut probleme de nici un fel in timpul sau dupa operatie. Ii multumesc dl-ui dr. atat pentru interventia chirurgicala, dar mai ales pentru sprijinul postoperatoriu (medicamentatie, consult, sfaturi) ori de cate ori am avut nevoie, descoperind in dumnealui un om cu suflet mare (multumiri si echipei dumnealui). Astazi, la aproape un an de la operatie, telul meu a fost atins, am slabit 21 kg si am si sanatate si silueta, iar relatia pacient-doctor continua.


Florina

Buna, numele meu este Florina Brat si am 35 ani. Sa va spun povestea mea. Nu eram deloc multumita cum aratam, tot timpul ma plangeam ca trebuie sa tin dieta nu ca nu as fi putut dar era foarte greu ca atunci cand esti mama si sotie trebuie sa gatesti si este foarte greu sa te abtii. Am tinut dieta aproape in fiecare an slabeam si cate 15kg dar in urmatorul an le puneam la loc. Intr-o zi am aflat de domnul doctor Turcu Florin si de ce miracole poate face. Am mers la o consultatie mi-a dat sa fac toate analizele, acestea au iesit bune mai putin fierul dar am facut tratament si intr-o luna m- a si operat. Operatia a decurs foarte bine, miercuri m-a operat iar sambata am plecat acasa. Cand m-am operat aveam 80kg iar acum dupa aproape 2 luni am 68kg si ma simt excelent ma simt privita , ma simt multumita de cum arat intrun cuvant , as vrea sa ajung la 60kg ,cand voi ajunge o sa postez si o poza. Multumesc domnului doctor.


Servicii

Decizia de a vă opera nu este usoară!

Obezitatea morbida nu este doar o problema de estetica corporala, ci una de sanatate majora, o boala severa care atrage dupa sine alte complicatii medicale, dizabilitati temporare sau permanente, scaderea duratei de viata etc. Cititi despre posibilele interventii:

Gastric Sleeve

Micsorarea Stomacului sau Gastric Sleeve presupune indepartarea portiunii laterale a stomacului ...

Gastric Bypass

Este procedeul de chirurgie bariatrica care se caracterizeaza prin crearea unui rezervor gastric de mici dimensiuni si anastomozarea acestuia la o ansa jejunala ...

Laparoscopie

Interventiile chirurgicale la nivelul abdomenului se pot realiza prin metoda clasica sau laparoscopica ...Consultații

Program de consultații individuale:
  • Luni - Joi: 12-14
  • Vineri: 10-14
  • Sâmbătă: 10-12

spital Sanador, Str Sevastopol nr.8 corp A, etaj 2, cabinet 2


Nota: Exista posibilitatea consultatiilor bariatrice in functie de disponibilitatea pacientilor si in afara zilelor sau orelor afisate!